אם הייתם פותחים בראנץ׳ חלומי - מה המנה הראשונה שהייתם מגישים ? איזה עוגה הכי הייתם רוצים לדעת להכין בעצמכם ? מוכנים לגלות את הטריקים של קונדיטורים אמיתיים ?
בסטודיו הבוטיק של אורית דודאי בירושלים, כל אפייה הופכת לחוויה. זה המקום שבו ילדים, בני נוער ומבוגרים מגלים את סודות הקונדיטוריה דרך סדנאות מקצועיות, ימי הולדת מפתיעים וקורסי אפייה מעשירים. אורית, קונדיטורית ושוקולטיירית מוערכת, מביאה עמה אהבה גדולה לעולם המתוק ויכולת נדירה לשלב בין דיוק קולינרי, אווירה חמימה ותשוקה אמיתית ללמד. מסדנאות אפייה פרטיות ועד קורסים מקצועיים לילדים ובני נוער. כל מפגש בסטודיו הוא חגיגה של יצירה, טעמים וחוויות שנשארות בלב.
חוויה מתוקה בירושלים: סדנאות, קורסים וקינוחים מעוצבים
הסטודיו של אורית דודאי, מציע מגוון רחב של סדנאות חווייתיות וקורסים מקצועיים: סדנאות יום הולדת לילדים הכוללות עיצוב עוגות וקינוחים מפתיעים כמו עוגת בנטו, עוגת פריך שקדים, עיצוב קאפקייקס בזילוף קצפת ובישול איטלקי כולל ארוחה חגיגית.
בנוסף, מתקיימות סדנאות זוגיות ופרטיות בהתאמה אישית, ושמונה קורסי קיץ ייחודיים לילדים ובני נוער, המעניקים כלים מקצועיים בתחום הקונדיטוריה והאפייה לצד חוויית אירוח מוקפדת. כל קורס בנוי מתוכנית תוכן מעשירה, טכניקות עבודה מקצועיות, חומרי גלם משובחים ויצירה קולינרית מרגשת.
קורסי קיץ לילדים ובני נוער
אורית דודאי קונדיטורית ושוקולטיירית, יצרה חגיגה קולינרית הכוללת שמונה קורסים מקצועיים בתחום הקונדיטוריה והאפייה המיועדים לילדים ונוער סקרנים שרוצים ללמוד, לחקור ולהבין את עולם הקונדיטוריה מהיסוד. במסגרת הקורסים, הילדים ילמדו טכניקות עבודה מקצועיות, ייחשפו לחומרי גלם ייחודיים, יכינו קינוחים טעימים, עוגות ועוגיות, ילמדו את סודות האירוח המושלם ועוד. כל קורס כולל ארוחת בוקר עשירה ומושקעת ובה הילדים מכינים מטבלים וסלטים, אופים בורקס, בייגל ירושלמי, לחמניות ממולאות ועוד.
שמונה קורסי קיץ בתחום הקונדיטוריה והאפייה לילדים ונוער
קורס קונדיטוריה מקצועי לנוער מחזור א’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ו’- י’ – מחזור א’
מה בקורס?
– סדנת פבלובה ונשיקות
– בצק רבוך- פחזניות
– עיצוב עוגת בנטו

קורס קונדיטוריה מקצועי לנוער מחזור ב’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ו׳- י׳- מחזור ב׳
מה בקורס?
– סדנת קראנץ’ שוקולד
– סדנת עיצוב קאפקייקס בזילוף קצפת
– אפיית קיורטוש
– סדנת מקרונים
– סדנת שמרים – חלות ולחמניות


קורס קונדיטוריה מקצועי לנוער מחזור ג’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ו’ עד י’
מה בקורס?
– סדנת עיצוב עוגת פריך שקדים+ זילוף וקישוט
– סדנת שמרים מתוקים
– עיצוב עוגיות ברויאל אייסינג
– סדנת קוקילידה

קורס קונדיטוריה מקצועי לילדים ונוער מחזור ד’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ד’- ח’
מה בקורס?
-סדנת שמרים מתוקים
-סדנת עיצוב עוגיות ברויאל אייסינג
-הכנת קוקילידה
-סדנת שמרים מלוחים
-טארטלט פאי לימון
קורס קונדיטוריה מקצועי לילדים ונוער מחזור ה’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ד’- ח’
מה בקורס?
– סדנת פבלובה ונשיקות
– סדנת עוגיות
– עיצוב עוגת בנטו
– סדנה איטלקית

קורס קונדיטוריה מקצועי לילדים ונוער מחזור ו’ קיץ 2025
מיועד: למסיימי כיתות ד’- ז‘
מה בקורס?
– סדנת שמרים
– סדנת עיצוב קאפקייקס בזילוף קצפת
– רוגלך מלוח בצק בריוש
– סדנת קוקילידה
– סדנת קיורטוש


קורס קונדיטוריה מקצועי לילדים ונוער סניף עין כרם
מיועד: למסיימי כיתות ד’-ט‘
מה בקורס?
– סדנת עיצוב קאפקייקס בזילוף קצפת
– סדנת קיורטוש
– בישול איטלקי

קורס סודות הבראנץ לנוער
מיועד: למסיימי כיתות ז’- יב‘
קורס לנוער בו נשים דגש על האירוח המושלם ונחשף לתחומים שונים מהעולם הקולינרי.
שילוב של אפיה, בישול, הכנת גבינות ומטבלים, ירקות מוחמצים ומוצרי מעדניה יבטיחו את הבראנץ המושלם.
כל הפרטים שחשוב לדעת לפני שנרשמים
מחזור א’ – 1-3/7/2025 – מסיימי כיתות ו’ עד י’ – 9:00-13:00 – 990 ₪ – עין כרם
מחזור ב’ – 6-10/7/2025 – מסיימי כיתות ו’ עד י’ – 9:00-13:00 – 1,650 ₪ – ארנונה
מחזור ג’ – 14-17/7/2025 – מסיימי כיתות ו’ עד י’ – 9:00-13:00 – 1,320 ₪ – עין כרם
מחזור ד’ – 20-24/7/2025 – מסיימי כיתות ו’ עד י’ – 9:00-13:00 – 1,650 ₪ – עין כרם
מחזור ה’ – 27-30/7/2025 – מסיימי כיתות ד’- ח’ – 9:00-13:00 – 1,320 ₪ – ארנונה
מחזור ו’ – 10-14/8/2025 – מסיימי כיתות ד’- ז’ – 9:00-13:00 – 1,650 ₪ – ארנונה
קורס קונדיטוריה – 4-6/8/2025 – מסיימי כיתות ד’-ט’ – 9:00-13:00 – 990 ₪ – עין כרם
סודות הבראנץ לנוער – 17-19/8/2025 – מסיימי כיתות ז’- יב’ – 9:00-13:00 – 1,050 ₪ – עין כרם
מהעוגה הראשונה לנקודת מפנה: הסיפור של אורית דודאי
אורית דודאי, קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת בית הספר ע”ש ‘אסטלה כיתת אמן לקונדיטוריה’, מנהלת סטודיו בוטיק לסדנאות אפייה לילדים ולמבוגרים. כמי שמעולם לא תכננה להיכנס לעולם הקונדיטוריה, רגע אחד מרגש של אפייה עבור בנה הפך עבורה לנקודת מפנה. מאז הפכה אורית לדמות מוערכת בתחום, המשלבת בין דיוק קולינרי לאירוח חווייתי, עם תשוקה אמיתית להנחיל את סודות המטבח המתוק גם לדור הצעיר. לצד סדנאות פרטיות, ימי הולדת ואירועים אינטימיים, יצרה את ‘קורס קונדיטור צעיר’ — תוכנית ייחודית המעניקה לילדים ונוער כלים מקצועיים, חוויית יצירה וגאווה בעשייה.
החוויה הקולינרית שמחכה לכם בירושלים
רוצים לגלות איך הופכים עוגה ליצירת אמנות ? איך קצפת יציבה משנה את כל המנה ?
ואיך יוצרים חוויית אירוח ביתית ומוקפדת ?
הסטודיו של אורית דודאי בירושלים, מזמין אתכם להיכנס לעולם של טעמים, צבעים ורגעים מתוקים.
ההרשמה פתוחה ומספר המקומות מוגבל — מהרו לשריין מקום
קראו עוד אודות ארגון הקייטנות והצטרפו אלינו “יחד יוצרים שינוי” החזון שלנו