גרים בנס ציונה והסביבה? מחפשים קייטנות לילדים בנס ציונה? ריכזנו כאן עבורכם את כל קייטנות קיץ 2025 בנס ציונה, השפלה והסביבה!
הקיץ בפתח והורים רבים בנס ציונה כבר בוחנים בקפידה איזו קייטנה תהיה הטובה ביותר עבור ילדיהם. ישנו מגוון עצום של קייטנות בעיר, המציעות פעילויות מרתקות כמו אומנויות, ספורט, יצירה ועוד. קייטנה איכותית פועלת בקבוצות אינטימיות וקטנות, עם צוות מקצועי ומיומן שנותן תשומת לב אישית לכל ילד. זו הזדמנות מצוינת למצוא את הקייטנה הכי מתאימה לצרכים הייחודיים של ילדכם הקיץ הזה בנס ציונה . מומלץ להקדים רישום על מנת להבטיח מקום מבעוד מועד!
רשימת קייטנות קיץ בנס ציונה – קייטנה בנס ציונה 2025
תוכניות הקייטנה מותאמות להנחיות משרד החינוך, זה הזמן לשאול הכל את מנהלי הקייטנות!
בנס ציונה מתקיימות מדי קיץ מגוון רחב של קייטנות עבור ילדים ובני נוער, המותאמות לגילאי גן חובה ועד תיכון. הקייטנות פועלות הן במסגרות עירוניות-ציבוריות (בצהרונים, מרכזים קהילתיים ובתי ספר) והן כמיזמים פרטיים, עם דגש על איכות, בטיחות ותכנים עשירים.
מחנה האימונים - מועדון הכדורגל סקציה נס ציונה
בקייטנה הילדים יעברו בכל יום אימוני כדורגל מקצועי במגרש של מועדון סקציה נס ציונה, הרצאות ספורט, משחקי חוץ עם קבוצה חיצונית, טורנירים, אימוני ספורט באומנויות לחימה, פעילויות חברתיות- חידונים, צפייה בסרטים, שיעורי חברה, ימי בריכה כיפיים, הרצאה ואימון מאלוף פראלימפי אסף יסעור ופעילויות נוספות. הפעילות הספורטיבית תועבר על ידי מאמנים בכירים ומקצועיים. מעבר לאימונים הפיזיים, בקייטנה שמים דגש על חינוך לערכים של התמדה, משמעת, כבוד הדדי, עבודת צוות והעצמה אישית.
לגילאים: לילדים 6-12
מחזור א’ – 1-21/7/25 (15 ימי פעילות)
מחזור ב’ – 22/7/25-11/8/25 (15 ימי פעילות)
בין השעות: 8:00-13:00
מקום: הנבחרת 1 מגרש הכדורגל של סקציה
מחיר: 2,600 ₪ , 4,400 ₪ לשני מחזורים
ארוחה: ארוחת בוקר
הערות: לימי חוץ יהיו הסעות מאורגנות
שרעבי אומנויות לחימה - מחנה קיץ לילדים ונוער
שרעבי אומנויות לחימה, מועדון אומנויות הלחימה המוביל בישראל, מזמין את הילדים להצטרף למחנה אימונים ספורטיבי בן חמישה ימים, במהלכו המשתתפים יעברו אימוני טאקוונדו בכל יום, משחקים בזירות הטאקוונדו, פעילויות חברתיות, משחקי ספורט ומשחקי כושר שונים. מעבר לאימונים הפיזיים, המחנה שם דגש על חינוך לערכים של התמדה, משמעת, כבוד הדדי, עבודת צוות והעצמה אישית. האימונים נעשים על ידי מאמנים מקצועיים ברמה הכי גבוהה. כל ילד יקבל חולצה מתנה.
מתאים לגילאים: לילדים בגילאים 6-12
בין התאריכים: 01.07-07.07.2025
בין השעות: 8:00-13:00
מקום: מתנ”ס סמטת הגנים
מחיר: 220 ₪ ליום בודד, 1,000 ₪ לחמישה ימים
ארוחה: ללא


קייטנת מדע בנס ציונה קייטנת “מולקולה
בקייטנה, ילדים יתענגו על פעילויות רבות ומגוונות, כולל סדנאות מדע, משחקי חשיבה, בישול, יצירה ואומנות. הם ייחשפו לניסויים קסומים, רובוטיקה, תלת מימד, חדרי בריחה, ספורט, רחפנים, טיסנים, תחושות טבע, אסטרונומיה, קוביה הונגרית, ופעילויות יצירתיות נוספות כמו ציור באוויר ומשחקים מהנים.
תאריך פתיחה: 2025-07-22
תאריך סיום: 2025-08-14
הפעילות מתחילה בשעה: 08:00
הפעילות מסתיימת בשעה: 16:00
מחיר לשבוע פעילות עבור יום קצר
עד השעה 13:00: 1200 ש”ח
מחיר לשבוע פעילות עבור יום ארוך
עד השעה 16:00: 2100 ש”ח
קייטנת בית הספר של החופש הגדול בנס ציונה
לתלמידי כיתות א’-ג’, יש הזדמנות להשתתף בתכנית “בית הספר של החופש הגדול” – מחזור א’. זו פעילות קיץ שתוכננה בבתי הספר היסודיים בעיר, והיא כוללת מגוון רחב של תכנים עשירים ומגוונים. התכנים יועברו על ידי הצוות הבית-ספרי והצוותים החינוכיים של החברה העירונית. לכל הפרטים בחברה העירונית
קייטנות קיץ בנס ציונה – הכיף של הילדים שלכם מובטח!
בטרם ביצוע הרשמה לקייטנה שתבחרו חובה לוודא ולשאול את כל השאלות מול הנהלת הקייטנה.
קייטנה עם רישיון בנס ציונה קייטנה לילדים
כדי להפעיל קייטנה בנס ציונה , יש צורך ברישיון עסק הדורש הליך מורכב וזמן מוגדר. לקבלת אישור משרד החינוך, יש להגיש בקשה מפורטת המספקת מידע אודות סוג הקייטנה.
רוב המשרדים דורשים אישור פדגוגי או רישיון קייטנה לעובדים בה, וחשוב לוודא עם הקייטנה על הפרטים הקשורים לאישור הפעלה כחוק.
בבחירת קייטנה, יש לבדוק את תוכנית הפעילויות, נושאי הקייטנה והעיסוק, ולוודא כי כל המקומות שבהם יתרחשו פעילויות מחזיקים ברישיונות עסק ושחברות הסעות עומדות בכל תנאי החוק “וחוזר מנכ”ל לקייטנות“
עלויות קייטנות קיץ בנס ציונה 2025– אל תחמיצו!
כדי להפעיל קייטנה בנס ציונה , יש צורך ברישיון עסק הדורש הליך מורכב וזמן מוגדר. לקבלת אישור משרד החינוך, יש להגיש בקשה מפורטת המספקת מידע אודות סוג הקייטנה.
רוב המשרדים דורשים אישור פדגוגי או רישיון קייטנה לעובדים בה, וחשוב לוודא עם הקייטנה על הפרטים הקשורים לאישור הפעלה כחוק.
בבחירת קייטנה, יש לבדוק את תוכנית הפעילויות, נושאי הקייטנה והעיסוק, ולוודא כי כל המקומות שבהם יתרחשו פעילויות מחזיקים ברישיונות עסק ושחברות הסעות עומדות בכל תנאי החוק “וחוזר מנכ”ל לקייטנות“
בנס ציונה תמצאו קייטנה במחיר נמוך המתחיל ב כ – 750 ש”ח.
משרד החינוך מפעיל לחלק מהכיתות הנמוכות בית לחופש הגדול (מידע תמצאו באתר משרד החינוך).
חוק על פיקוח מחירי הקייטנות (מידע באתר כל זכות ) מצורף גם קישור לאתר של עיריית נס ציונה
קראו עוד אודות ארגון הקייטנות והצטרפו אלינו “יחד יוצרים שינוי” החזון שלנו